Aalto Storen Opera Shop on avattu

Julkaistu -

Vapaa-ajan vaatteisiin erikoistunut Aalto Store on avannut Savonlinnan myymäläänsä kesän ajaksi tyylikkään Opera Shopin. Opera Shop kertoo Aalto Storen toisen omistajan Marja Tiainen-Pankakarin intohimosta ja rakkaudesta kotimaiseen designiin. Opera Shopista löytyvät tuotemerkit Noolan, MH Wave, Balmuir ja Lumi ammentavat inspiraationsa pohjoisen luonnon kauneudesta ja neljän vuoden ajan rikkaudesta. Tällä samalla intohimolla Aalto Storessa suhtaudutaan omaan valikoimaan. Rakkaus pohjoisen luontoon inspiroi ja ohjaa tuotemerkkien valinnoissa.

Marja Tiainen-Pankakari viihtyy Noolanin vaatteissa.
Aalto Store Opera Shop

Opera Shopista löytyy ihastuttuvia asukokonaisuuksia ja asusteita oopperailtaan. Pehmeät viitat lämmittävät viileinä iltoina ja laadukkaat huivit viimeistelevät asukokonaisuuden.

Noolan – veistoksellisista tyylikkyyttä

aaltostore2

Noolanin vaatteet ovat silmiähivelevän kauniita. Ne ovat pelkistettyjä, mutta silti veistoksellisen tyylikkäitä ja laskeutuvat kauniisti kantajansa päälle. Noolanin pääsuunnittelija Marja Rak kertoo, että Noolan tarkoittaa pohjoista merituulta. ”Noolan on suomalainen maisema, korkea sininen taivas, meri ja rannat, karut paljaat kalliot, aamukaste kedolla, mäntytervan tuoksu, merilevä, syysmyrskyt, lumi ja kaikki neljä vuodenaikaa”. Iättömät luonnonkuidut pellava, villa ja huopa kestävät kulutusta ja ovat ympäristötietoisen kuluttajan valinta.

MH Wave – uniikit kengät kotimaisesta koivusta

aalto2

Suomalainen koivu upean uniikissa muodossa, siinäpä jotain mitä minä en pysty vastustamaan. Oman kenkähyllyni viimeisimmät tulokkaat ovatkin upeat Wave-sandaalit. Marita Huurinaisen Wave-kenkien innoittajana on ollut suomen kesä, järvien rauhaiset rannat ja yöttömän yön aurinko. Kengän pohjan ja kannan kauniisti kaartuva muotoilu on saanut inspiraation rantaan saapuvista aalloista. Nämä kengät ovat kuin pieni taideteos.

Lumi – puhdas, aito ja ajaton

aaltostore1

Lumi-sateenvarjo
Aalto Store Opera Shop

Lumin tarina alkoi vuonna 2000 New Yorkissa kun Ralph Laurenin laukkusuunnittelijana toiminut Susanna Kantola ja Tiffany Watchesin taiteellinen johtaja Bruno Beaugrand olivat talvilomalla lumisessa suomalaisessa pikkukaupungissa. He törmäsivät matkallaan vanhaan tehtaaseen, joka tuotti valkoista huopaa. Huopa oli puhdasta ja valkoista kuin juuri satanut lumi. Suunnittelijat rakastuivat tähän luonnolliseen materiaaliin ja päättivät suunnitella pienen malliston huopahattuja ja käsilaukkuja. Tämä yhdistelmä, luonnon huopa yhdistettynä nahkaan ja käsityö pienissä tehtaissa Suomessa, osoittautui täysosumaksi. Tänä päivänä Lumin raikas mallisto pitää sisällään nahkaisia laukkuja, kenkiä ja asusteita.

Ylellinen Balmuir

Tyylikkäänä oopperailtaan. Balmuir-huivi viimeistelee kokonaisuuden.
Aalto Store Opera Shop

Balmuir on suomalainen kansainvälisesti tunnettu tuotemerkki, joka on erikoistunut sisustuksen ja muodin ylellisyystuotteisiin. Balmuirin tuotteet syntyvät laadukkaista ja hienoimmista luonnonmateriaaleista – huiveissa käytetään mm. 100% kashmir- ja kid mohairvillaa, silkkiä ja pellavaa. Tuotteet valmistetaan perheyrityksissä, joissa vaalitaan käsityöperinteitä sekä korkeista eettisiä ja ekologisia arvoja.

Ihanan pehmeä Balmuir-viitta lämmittää viileinä iltoina.
Aalto Store Opera Shop

Tässä on vain muutama esimerkki Opera Shopin valikoimista. Kannattaa käydä paikan päällä tutustumassa tarjontaan, sillä nämä tuotteet pääsevät oikeuksiinsa vasta kun niitä koskettelee ja näkee materiaalit liikkeessä.

Aalto Storen myymälän löydät Kauppatorin nurkalta osoiteesta Kauppatori 4.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Savonlinna

Höyrylaiva SS Punkaharjun Saimaashopissa on jo ensi kesä

Höyrylaiva SS Punkaharjun Saimaashop -verkkokaupassa on jo nyt myynnissä ensi kesän Savonlinnan ja Punkaharjun maisemaristeilyjen liput sekä Savonlinnan – Punkaharjun väliset reittiliikenteen liput….

Näytä lisää
Savonlinna

Valloittavaa kevätmuotia Muotitalossa

Vahvaa punaista, hempeitä pastelleja, mielenkiintoisia yksityiskohtia, frillahihoja ja paljon kukkia. Näistä on tämän kevään ja kesän muoti tehty, ainakin eilisen Muotitalo Pukin asiakasillassa…

Näytä lisää
Savonlinna

Tervetuloa kierrätyksen ihmeelliseen maailmaan

Enpä tiennytkään kuinka monipuolista toimintaa onkaan jo 26 vuotta Savonlinnassa olleella nk. Kierrätyskeskuksella. Savonlinnan Toimintakeskus Ry:llä on nimittäin suuri Kierrätysmyymälä syksyn muuttoon saakka…

Näytä lisää
Savonlinna

Näkemisen iloa Juvan Optiikasta

Näkemisen iloa kaikille Juvan Optiikkasta Savonlinnassa, Juvalla ja Rantasalmella. Juvan Optiikan mukava yrittäjäperhe Merja ja Hannu Mennander sekä Tanja Skytte ja Linda Falk…

Näytä lisää
Savonlinna

Parhaat vinkit alennusmyynteihin

Alennusmyynnit ovat nyt kiivaimmillaan, ja on ehdottomasti hyvä aika lähteä liikenteeseen jos haluaa laatutavaraa alennettuun hintaan. Ennen shoppailureissua kannattaa kuitenkin pysähtyä hetkeksi miettimään…

Näytä lisää
Savonlinna

Vuosia nuoremmaksi Ruususessa

Kuulin jo viime syksynä, että Kauneskeskus Ruusunen aikoo toteuttaa Vuosia nuoremmaksi -ohjelman muutaman asiakkaan kanssa. Minusta idea oli hyvä, mutta täytyy tunnustaa että…

Näytä lisää