Hyvää oloa, rentoutumista ja tehokasta rasvanpolttoa Savonlinnan Itäisellä Asemalla

Julkaistu -

Savonlinnan Itäiselle Asemalle Nojanmaahan ajaa keskustasta parissa minuutissa. Itäisellä Asemalla osoitteessa Nojanmaankatu 26 on jo reilun vuoden ajan toiminut Savonlinnan Hypoxi-studio. Paikkaan on helppo löytää, ja asiakkaiksi ovat tervetulleita kaikki omasta terveydestään kiinnostuneet ihmiset.

Kirjoitin joku aika sitten Vartalonmuokkausta Savonlinnan Hypoxi-studiolla jutussani siitä mitä Hypoxi oikein on ja miltä se tuntuu.  Ylläolevasta linkistä pääset suoraan juttuuni.

Savonlinna Hypoxi-studion odotustilaa.

Rentoutuminen ihan parasta

Ihan parasta tässä omassa kevään Hypoxi-jaksossani on ehdottomasti ollut rentoutuminen ja hyvä olo hoidon jälkeen. Ympärysmittojen pienentyminen on tietysti myös ilahduttanut ja hämmästyttänytkin, sillä aluksi sentit katosivat aika helposti.

Hypoxi-laitteita.

Kevään juhlapyhät ja omat työkiireeni aiheuttivat välillä myös hieman takapakkia tavoitteelleni, sillä terveellisen ruokavalion noudattaminen pääsi unohtumaan välillä. Hypoxi-ohjaaja ja ravintovalmentaja Sanni onkin koko ajan korostanut terveellisen ruokavalion sekä riittävän päivittäisen vedenjuonnin merkitystä Hypoxi-harjoittelun tukena. Ehdottoman tärkeä apu on ollut ravintoneuvojan ohjeet myös säännöllisen ruokarytmin ja riittävän kokoisten ruoka-annosten tärkeydestä. Itselläni kun on ollut huono tapa syödä aivan liian vähän.

Kahvila Itäinen

Itäisellä Asemalla toimii myös Kahvila Itäinen, josta saa aamukahdeksasta alkaen hyvää tummapaahteista luomukahvia. Kahvila Itäinen tarjoaa aamiaista, keittolounasta, salaatteja ja suolaista ja makeaa kahvileipää.  Useimmiten aamulla on tarjolla herkullista tuorepuuroa. Kannattaa tulla ajoissa, sillä puuro on hyvin suosittua. Lounasaikaan on tarjolla keittolounasta ja raikkaita salaattiannoksia. Tarjolla on myös suolaista ja makeaa kahvileipää. Kaikki tarjottavat saa tietysti myös Hypoxi-ruokavalioon sopivana.

Kahvila Itäisen Hypoxi-ohjelman mukainen aamiainen.
Kahvila Itäinen tarjoilee myös tuorepuuroa.
Hypoxi-ohjelman mukainen ja riittävän kokoinen ateriasalaatti.
Maistuva lohileipä Real-leivällä.
Iltapäiväkahvin kanssa herkutteluun.
Kakkupala ja kuppi hyvää kahvia.

Hypoxi on hyvä apu myös urheilijalle

Monet urheilijat käyttävät Hypoxi-hoitoja tehokkaana palautumisharjoituksena. Hoidon kevyt liikunta matalalla sykkeellä sekä vaihteleva yli-ja alipaineen yhdistelmä lisää verenkiertoa ja nopeuttaa aineenvaihduntaa ja maitohapon poistumista, tehostaa imusuoniston toimintoja ja tasapainottaa hermoston toimintaa. Tämän vuoksi palautuminen on tehokkaampaa kuin perinteisin keinoin. Nopean palautumisen ansiosta treenejä voi tehostaa ja suorituskyky nousee.

Kesätreenit edullisemmin

KESÄTREENI SAVONLINNASSA! Käy Hypoxi-jaksosi edullisemmin 26.6. – 11.8. välisenä aikana.

Ota siis heti yhteyttä ja varaa itsellesi aika ilmaiseen konsultaatioon tästä.

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Savonlinna

Laadukkaat Dermalogica-tuotteet Ruususesta

Oletko jo tutustunut laadukkaisiin Dermalogica-tuotteisiin? Dermalogica on tuotesarja, joka ei sisällä ärsyttäviä ainesosia tai ainesosia, jotka saattavat aiheuttaa epäpuhtauksien puhkeamista. Tuotteet on kehitetty…

Näytä lisää
Savonlinna

S/S Punkaharju on ehkä Saimaan kaunein höyrylaiva

Valkokylkiset Saimaan matkustajahöyrylaivat lepäävät arvokkasti peräkkäin Savonlinnan matkustajasataman laiturissa. Keskimmäisenä jonossa on S/S Punkaharju, jonka maisemaristeilylle olemme juuri menossa. Mielestämme S/S Punkaharjua voidaan…

Näytä lisää

Veistelyä ja vesille

Kävin reilu viikko sitten kaatamassa metsästä mahdollisimman suoran haavan. Ajatuksenani oli veistää itselleni rantautumiseen keppi, sillä ei tuo nykyinen mela tule kestämään kalliorannoilla rymyämistä….

Näytä lisää
Savonlinna

Savonlinnan kaunein kahvila?

Savonlinnan Punkaharjulla sijaitseva Inkeritalon kahvila on paikka, jonne kannattaa tulla kauempaakin. Kahvilakäynti upeasti entisöidyssä, lähes sata vuotta vanhassa kauniissa talossa on varmasti elämys….

Näytä lisää
Savonlinna

Kalaan Puruvedelle

Toukokuu on oivaa kalastusaikaa. Ruokkeen Lomakylän isäntä Mika Laukkanen vinkkaa, että nyt kannattaa suunnata veneen keula kohti Puruveden Hummonselkää. Luvat Puruvedelle saa Ruokkeelta. Kalaretkien…

Näytä lisää
Savonlinna

Mukava ulkoilupäivä Linnansaaressa

Meillä on kyllä täällä Savonlinnan seudulla ihan huikean hienoja luontokohteita. Kun asuu saaressa, luonnon keskellä, tulee helposti pyörittyä vain kotikulmilla. Tänä viikonloppuna päätettiin…

Näytä lisää