Kahvila-pitopalvelu Katrianna avattu Savonlinnaan

Julkaistu -

Istuudun ihanaan vaaleaan nojatuoliin kahvila Katriannassa ja nautin ison kupillisen hyvää kahvia ja herkullisen korvapuustin. Kerimäellä lounaskahvilaa, pitopalvelua ja majataloa perheineen pyörittävä yrittäjä ja kokki Jarno Andersin on avannut toisen kahvilansa Savonlinnaan Auvisenrinteeseen osoitteeseen Olavinkatu 35.

Katrianna avattiin entisen Cafe Uniikin tiloihin. Ennen avaamista tila remointiin uuteen uskoon. Kahvilahuoneisto onkin nyt kivan ja raikkaan oloinen.

Kahvila-pitopalvelu Katrianna on avannut kahvilan myös Savonlinnassa.
Kahvila-pitopalvelu Katriannan yrittäjä Jarno Andersin ja kahvilassa työskentelevä Meeri Larinen.
Kahvila-pitopalvelu Katrianna tarjoilee arkisin myös keitto- ja kotiruokalounasta sekä salaatteja.

Kahvila-pitopalvelu Katrianna löytyy osoitteesta Olavinkatu 35, Savonlinna.

Kakkuarvonta – äänestä ja voita lahjakortti

Katrianna tunnetaan Savonlinnan seudulla ehkä parhaiten upeista kakuistaan. Kerimäeltä Jarnon tekemiä kakkuja onkin toimitettu lukemattomiin lähiseudun juhliin. Nyt kakut, pikkuleivät ja muut juhlien tarjoilut voi tilata helposti samalla, kun käy Katriannassa kahvilla tai lounaalla. Voiko vähemmällä stressillä tulevien juhlien tarjoilut järjestää kuin tilata ne osaavalta tekijältä? No ei, paitsi jos voittaa tässä kakkuarvonnassa.

Tutustu kakkuihin, äänestä ja voita lahjakortti

Järjestämme yhteistyössä Kahvila-pitopalvelu Katriannan kanssa äänestyksen asiakkaiden suosikkikakusta uuden kahvilan avaamisen kunniaksi. Palkintona arvotaan kaikkien vastanneiden kesken Katriannan lahjakortti, jonka arvo on 60 €. Tässä äänestysohjeeet: tutustu alla oleviin kakkuvaihtoehtoihin ja kerro tämän blogipostauksen loppussa olevaan kommenttiosioon mistä kakusta pidät eniten. Vaihtoehdot ovat: 1. Hyydykekakku 2. Fantasiakakku 3. Kermakakku ja 4. Suklaakakku.

Äänestysaikaa on maanantaihin 21.5. klo 16.00 saakka. Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan palkintona 60 €:n arvoinen lahjakortti kahvila-pitopalvelu Katriannaan. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja palkinto noudetaan Savonlinnan kahvila-pitopalvelu Katriannasta. Onnea kaikille arvontaan!

Vaihtoehto 1. Hyydykekakku

Suussa sulavan herkullinen hyydykekakku on monen suosikkikakku. Hyydykekakun massaan käytetään rahkaa, tuorejuustoa, kermaa ja mm. valkosuklaata. Asiakkaan toiveiden mukaisesti kakku voidaan maustaa erilaisilla hedelmillä tai marjoilla. Kakun kruunaa päällä oleva kiille, jonka makua, väriä ja kakun koristelua varioidaan tilanteen ja toiveiden mukaan. Hyydykekakku voi olla kooltaan 18 cm – 32 cm halkaisijaltaan. Kymmenelle hengelle riittää hyvin 18 cm:n kakku. Hyydykekakun hinta alkaen 26 €.

Vaihtoehto 2. Fantasiakakku

Vain mielikuvitus on rajana, kun fantasiakakkua suunnitellaan. Fantasiakakut tehdään usein johonkin asiakkaan toivomaan teemaan ja muotoon. Fantasiakakut tehdään yleensä kakkupohjasta ja kakun pinnassa on joko sokerimassaa tai marsipaania. Kymmenelle hengelle riittää neljän kananmunan kakku, hinta alkaen 32 €.

Vaihtoehto 3. Kermakakku

Vadelma- tai mansikkakermakakku on klassikko ja monen ehdoton suosikki kesän juhliin. Myös kinuskikermakakulla on kannattajansa. Kymmenelle hengelle riittää tästäkin kakusta neljän kananmunan kakku. Kermakakku alkaen 32 €

Vaihtoehto 4. Suklaakakku

Ihana suklainen kakku on suklaata sisältä ja päältä. Suklaakakku voidaan tehdä joko tummasta suklaasta, valkosuklaasta tai molemmista sacherkakun tyyliin suklaalla kauttaaltaan kuorrutettuna tai suklaamoussekakkuna. Suklaakakun makuun sopii erinomaisesti marjat ja hedelmät . Klassikkomakupareja suklaakakuissa ovat mm. vadelma ja valkosuklaa tai mango/passion ja tummasuklaa. Kymmenelle hengelle riittää hyvin neljän kananmunan kakku. Suklaakakun hinta alkaen 32 €.

Tilaa samalla myös pikkuleivät ja kuivat kakut

Katriannassa leivotaan tilauksesta myös mm. herrasväenpikkuleipiä, lusikkaleipiä ja kaneliässiä sekä perinteisiä kahvipöydän kuivia kakkuja. Pikkuleipien hinnat ovat laadusta riippuen 0,20 – 0,40 € kappaleelta.

Kahvila-pitopalvelu Katriannasta saa myös ihania pikkuleipiä.

Teemaillalliset alkavat pian

Uutuutena Katriannan palveluissa ovat teemaillalliset, jotka Jarmo kertoo aloittavansa pian. Illallisia  järjestetään noin kerran kuukaudessa vaihtelevin teemoin.

Yrittäjä ja kokki Jarno Andersin

Teemaillallisista kerrotaan Savonlinnan Katriannan FB-sivuilla. Kannattaa siis ottaa sivu seurantaan.

Verkkokauppa avautuu toukokuussa

Kahvila-pitopalvelu Katrianna avaa oman verkkokaupan toukokuun aikana. Kakut ja pikkuleivät sekä pitopalvelun tuotteita voi siis jatkossa tilata suoraan verkkokaupasta. Tilatut tuotteet maksetaan verkkokaupassa ja ne voi noutaa joko  Olavinkadun tai Kerimäen Katriannasta. Toimituksen voi sopia myös kotiin tai juhlapaikalle.

Tavataan kahvilla Katriannassa. Muista kakkuäänestys!

291 kommenttia artikkeliin “Kahvila-pitopalvelu Katrianna avattu Savonlinnaan”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Savonlinna

Asu kuin paikallinen

Jos haluat vaihtelua hotellielämään niin suosittelen vuokraamaan Savonlinnan keskustasta yksityisasunnon. Täällä se onnistuu helposti, sillä savonlinnalaisilla on tapana antaa omia asuntojaan vuokralle etenkin…

Näytä lisää
Savonlinna

Makujen sinfoniaa ja oopperan sulosointuja heinäkuussa

Tänä kesänä ei tarvitse mennä oopperaan saakka nauttiakseen upeista ja korkeatasoisista oopperaesityksistä. Olavinlinnan kupeessa sijaitseva Linnakrouvi tarjoilee nimittäin asiakkailleen mahtavan kattauksen laadukasta oopperamusiikkia…

Näytä lisää
Savonlinna

Pala Thaimaata Saimaalla

Tiesittekö että Oravissa on tänä kesänä thaimaalainen ravintola? Eikä ihan mikä tahansa thaimaalainen olekaan, vaan hauska yhdistelmä saimaalaisuutta ja thaimaalaisuutta. Ravintola sijaitsee hyvinkin…

Näytä lisää
Savonlinna

Päivä tai miksei parikin kansallismaisemassa

Savonlinnan lomaan kannattaa ehdottomasti yhdistää päivä upeassa kansallismaisemassa Punkaharjulla. Kansalliskirjailijamme Zakari Topeliuskin kirjoitti jo aikanaan: ”Varmaa vain on, että olkoonpa ilta tahi aamu,…

Näytä lisää
Rantasalmi

Lähilomalla Järvisydämessä

Nautiskeltiin eilen Hotel & Spa Resort Järvisydämen Piikatyttö-ravintolassa maukasta riistaa ja pohdittiin samalla paikan ainutlaatuista tunnelmaa. Toimivaa kokonaisuutta, joka on rakennettu upeista luonnonmateriaaleista;…

Näytä lisää
Savonlinna

Ensimmäinen blogivuosi takana

Tajusin juuri, että Parasta Savonlinnassa -blogin yksivuotissynttärit ovat jääneet kokonaan juhlimatta. Vuosi tuli nimittäin täyteen 20.3. Olen sitä mieltä, että onnistumisia ja hyviä…

Näytä lisää