Katriannan pitopalvelu Kerimäellä järjestää onnistuneet häät ja juhlat

Julkaistu -

Katriannan pitopalvelu Kerimäellä järjestää onnistuneet häät ja muut juhlat. Jos etsit juhlien pitopaikkaa vielä tälle tulevalle kesälle, alkaa varauksilla jo olla kiire. Kannattaakin heti ottaa yhteyttä Katriannaan ja tiedustella halutun ajankohdan varaustilannetta.

Katrianna Kerimäellä

Lounaskahvila Katrianna Kerimäellä tarjoaa useamman vaihtoehdon juhlien pitopaikaksi. Vaihtoehtoina on järjestää juhlat Lounaskahvila Katriannan tiloissa, melkein Katrianna vieressä sijaitsevassa Wanhan Apteekin Majatalossa tai Katriannan pitopalvelu voi tuoda kaikki juhlatarjoilut astioineen asiakkaan luo kotiin, yrityksen tiloihin tai vaikka mökille.

Kun itsellänikin on loppukesällä pienet juhlat järjestettävänä, niin Katrianna ja Wanhan Apteekin Majatalo on loistava vaihtoehto juhlapaikaksi. Ja on todella kätevää, että pitkästä matkasta tuleville sukulaisille järjestyy myös majoitus samaan paikkaan.

Lounaskahvila Katrianna sijaitsee Kerimäellä.

Hyvin suunnitellut juhlat

Kerimäellä sijaitseva Lounaskahvila ja pitopalvelu Katrianna on oiva yhteistyökumppani onnistuneiden juhlien järjestämiseen, sillä yrittäjä ja palkittu kokki Jarno Andersin tarjoaa asiantuntevaa apuaan juhlien suunnitteluun, valmistaa laadukkaasti ensiluokkaisista raaka-aineista kaikki tarjottavat ruuat ja toteuttaa asiakkaan vaativammatkin toiveet. Jarno tekee myös upeita kakkuja ja muita suussa sulavia herkkuja kahvipöytään.

Jarno Andersin on vallan mainio kokki ja yrittäjä.

Vallan mainio kokki Jarno Andersin

Jarno Andersinilla on pitkä ja vaikuttava työhistoria työskentelystä monissa huippuravintoloissa pääkaupunkiseudulla, Itä-Suomessa ja jopa Michelin tähditetyssä ravintolassa Oslossa. Lisäksi Jarnolla on kilpailumenestystä monista arvostetuista kokkikilpailuista ennen oman yritystoiminnan käynnistämistä. Vallan Mainio Kokki Oy aloitti toimintansa vuonna 2011.

Jarno Andersin on menestyksellisesti kilpaillut mm. Chaine des Rotisseurs Nuori kokki -, SM – ja MM -kilpailuissa sekä mm. Vuoden Riistakokki, Vuoden kokki ja Vuoden keittiömestari -kilpailuissa.

Wanhan Apteekin Majatalo

Lounaskahvila Katriannan ja pitopalvelun lisäksi yrityksen toimintaan kuuluu nykyään myös Kerimäen kirkonkylällä sijaitseva Wanha Apteekin Majatalo, jossa on majoitustilaa 14 hengelle sekä mitä mainioimmat tilat juhlien järjestämiseen. Tästä linkistä pääset tekemään majoitusvarausta Wanhan Apteekin Majataloon.

Minulla oli aiemmin tilaisuus olla mukana Wanhan Apteekin Majatalossa ja sen kauniissa puutarhassa järjestetyissä häissä. Käy kurkkaamassa juttuni viime kesältä ihanista häistä.

Häät Wanhan Apteekin Majatalossa

Juhlissa hyvä ruoka on tärkeässä roolissa

Lounaskahvila Katrianna on kuuluisa hyvästä ruuastaan ja erityisesti kalapöydän maistuvista herkuista. Kannattaakin kysyä kokilta tarjoiluehdotusta kauden parhaista raaka-aineista valmistetuista juhlapöydän herkuista.

Kalapöydän herkkuja.
Jo pelkkä kuva tuo veden kielelle mmm…

Upea kakku on juhlapöydän kruunu

Katriannan upeat kakut valmistetaan käsityönä ja Katriannassa suositaan parhaita mahdollisia rakaa-aineita. Näin kakun maku- ja ulkonäkötoiveet on helposti toteutettavissa. Kakkujen teossa käytetään aina sesongin mukaisia tuoreita raaka-aineita.

Kakkujen koristelussa otetaan aina asiakkaan toiveet huomioon.
Vadelmakermakakku
Lastenjuhlien kakku voi olla vaikka taisteluninja.
Suklaakakku on monen suosikki.
Suussa sulavat lusikkaleivät maistuvat kaikille.

Katriannalle verkkokauppa ja noutopiste Savonlinnaan

Katriannalle on tulossa verkkokauppa ja se avataan toukokuun puoleen väliin mennessä. Katriannan verkkokauppa löytyy osoitteesta ostoskori.net/katrianna/. Verkkokauppaan tulee aluksi 10 – 15 tuotetta sekä ns. vapaa tuote, jolla asiakas voi tilata periaatteessa mitä tahansa Katriannan tuotevalikoimasta. Lisäksi Savonlinnaan on tulossa noutopiste tilatuille tuotteille.

Jarno Andersinin 5 vinkkiä häiden ja juhlien järjestäjälle

  1. Tilaa kaikki ammattilaiselta – pääset helpommalla ja voit keskittyä itse juhliin.
  2. Juhlien aikataulu – Tee juhliisi aikataulu, mutta väljä. Anna juhlien mennä omalla painollaan, niin vieraat viihtyvät ja nauttivat juhlista. Kun ammattilainen suunnittelee juhlasi, hoituu samalla myös aikataulutus, viihtyvyys ja juhlista nauttiminen.
  3. Juhlien ruokalista ja määrät – Menusuunnittelu ammattilaisen kanssa takaa annos- ja raaka-ainemäärissä optimaalisen annoskoon, näin ruoka riittää kaikille ja hävikki vähenee.
  4. Ruoka ja juomat. Jos juhlissa tarjotaan viinejä, on hyvä suunnitella myös juomalista ammattilaisen kanssa. Näin saadaan ruokien ja juomien parhaat puolet esille ja menukokonaisuudesta yhteensopiva.
  5. Muista myös ruokarajoitukset ja alkoholittomat juomavaihtoehdot.

Jutun kuvat Lounaskahvila Katrianna, Sirpa Mikkonen ja Päivi Auvinen

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Savonlinna

Alkukesän kutkutusta Kesämaan kupeessa

Asuminen vilkkaan matkailualueen kupeessa on mukavaa. Olenkohan tullut edes maininneeksi, että asumme mm. aivan vesi- ja puuhapuisto Kesämaan lähellä?  Osaavat nämä nykylapset muuten…

Näytä lisää
Savonlinna

Asu kuin paikallinen

Jos haluat vaihtelua hotellielämään niin suosittelen vuokraamaan Savonlinnan keskustasta yksityisasunnon. Täällä se onnistuu helposti, sillä savonlinnalaisilla on tapana antaa omia asuntojaan vuokralle etenkin…

Näytä lisää
Savonlinna

Metsä tekee hyvää

Minä rakastan metsää. Rakastan syksyistä metsää, sen vahvoja värejä ja maistuvia antimia. Rakastan keväisen metsän hennon vihreitä sävyjä ja lintujen huumaavaa sirkutusta. Rakastan…

Näytä lisää

Tehhään yhessä on yläsavolaista kulttuuriyhteistyötä

Ylä-Savosta löytyy juurevaa savolaisuutta, mutkatonta tekemisen meininkiä ja vahvasti suomalaiseen kulttuuriin vaikuttaneita ihmisiä ja ilmiöitä. Omaleimainen kulttuuri on edelleen osa aitoa elämää Iisalmessa,…

Näytä lisää
Savonlinna

Activity Maker: yhteistyöllä Savonlinna nousuun!

On ollut hienoa huomata, että näillä juttusarjassamme haastatelluilla yrittäjillä on vahva positiivinen asenne ja halu kehittää edelleen paitsi omaa liiketoimintaansa, niin myös tehdä…

Näytä lisää
Savonlinna

Vartalonmuokkausta Savonlinnan Hypoxi-studiolla

Pukeudun Savonlinnan Hypoxi-studiolla yrittäjä Sanni Saukkosen avustuksella ensimmäistä kertaa mustaan sukeltajanpukua muistuttavaan ylisuureen haalariin. Haalari on tiukka ainoastaan pitkien hihojen resoreista. Istahdan hoitopöydän reunalle…

Näytä lisää