Katriannan pitopalvelu Kerimäellä järjestää onnistuneet häät ja juhlat

Julkaistu -

Katriannan pitopalvelu Kerimäellä järjestää onnistuneet häät ja muut juhlat. Jos etsit juhlien pitopaikkaa vielä tälle tulevalle kesälle, alkaa varauksilla jo olla kiire. Kannattaakin heti ottaa yhteyttä Katriannaan ja tiedustella halutun ajankohdan varaustilannetta.

Katrianna Kerimäellä

Lounaskahvila Katrianna Kerimäellä tarjoaa useamman vaihtoehdon juhlien pitopaikaksi. Vaihtoehtoina on järjestää juhlat Lounaskahvila Katriannan tiloissa, melkein Katrianna vieressä sijaitsevassa Wanhan Apteekin Majatalossa tai Katriannan pitopalvelu voi tuoda kaikki juhlatarjoilut astioineen asiakkaan luo kotiin, yrityksen tiloihin tai vaikka mökille.

Kun itsellänikin on loppukesällä pienet juhlat järjestettävänä, niin Katrianna ja Wanhan Apteekin Majatalo on loistava vaihtoehto juhlapaikaksi. Ja on todella kätevää, että pitkästä matkasta tuleville sukulaisille järjestyy myös majoitus samaan paikkaan.

Lounaskahvila Katrianna sijaitsee Kerimäellä.

Hyvin suunnitellut juhlat

Kerimäellä sijaitseva Lounaskahvila ja pitopalvelu Katrianna on oiva yhteistyökumppani onnistuneiden juhlien järjestämiseen, sillä yrittäjä ja palkittu kokki Jarno Andersin tarjoaa asiantuntevaa apuaan juhlien suunnitteluun, valmistaa laadukkaasti ensiluokkaisista raaka-aineista kaikki tarjottavat ruuat ja toteuttaa asiakkaan vaativammatkin toiveet. Jarno tekee myös upeita kakkuja ja muita suussa sulavia herkkuja kahvipöytään.

Jarno Andersin on vallan mainio kokki ja yrittäjä.

Vallan mainio kokki Jarno Andersin

Jarno Andersinilla on pitkä ja vaikuttava työhistoria työskentelystä monissa huippuravintoloissa pääkaupunkiseudulla, Itä-Suomessa ja jopa Michelin tähditetyssä ravintolassa Oslossa. Lisäksi Jarnolla on kilpailumenestystä monista arvostetuista kokkikilpailuista ennen oman yritystoiminnan käynnistämistä. Vallan Mainio Kokki Oy aloitti toimintansa vuonna 2011.

Jarno Andersin on menestyksellisesti kilpaillut mm. Chaine des Rotisseurs Nuori kokki -, SM – ja MM -kilpailuissa sekä mm. Vuoden Riistakokki, Vuoden kokki ja Vuoden keittiömestari -kilpailuissa.

Wanhan Apteekin Majatalo

Lounaskahvila Katriannan ja pitopalvelun lisäksi yrityksen toimintaan kuuluu nykyään myös Kerimäen kirkonkylällä sijaitseva Wanha Apteekin Majatalo, jossa on majoitustilaa 14 hengelle sekä mitä mainioimmat tilat juhlien järjestämiseen. Tästä linkistä pääset tekemään majoitusvarausta Wanhan Apteekin Majataloon.

Minulla oli aiemmin tilaisuus olla mukana Wanhan Apteekin Majatalossa ja sen kauniissa puutarhassa järjestetyissä häissä. Käy kurkkaamassa juttuni viime kesältä ihanista häistä.

Häät Wanhan Apteekin Majatalossa

Juhlissa hyvä ruoka on tärkeässä roolissa

Lounaskahvila Katrianna on kuuluisa hyvästä ruuastaan ja erityisesti kalapöydän maistuvista herkuista. Kannattaakin kysyä kokilta tarjoiluehdotusta kauden parhaista raaka-aineista valmistetuista juhlapöydän herkuista.

Kalapöydän herkkuja.
Jo pelkkä kuva tuo veden kielelle mmm…

Upea kakku on juhlapöydän kruunu

Katriannan upeat kakut valmistetaan käsityönä ja Katriannassa suositaan parhaita mahdollisia rakaa-aineita. Näin kakun maku- ja ulkonäkötoiveet on helposti toteutettavissa. Kakkujen teossa käytetään aina sesongin mukaisia tuoreita raaka-aineita.

Kakkujen koristelussa otetaan aina asiakkaan toiveet huomioon.
Vadelmakermakakku
Lastenjuhlien kakku voi olla vaikka taisteluninja.
Suklaakakku on monen suosikki.
Suussa sulavat lusikkaleivät maistuvat kaikille.

Katriannalle verkkokauppa ja noutopiste Savonlinnaan

Katriannalle on tulossa verkkokauppa ja se avataan toukokuun puoleen väliin mennessä. Katriannan verkkokauppa löytyy osoitteesta ostoskori.net/katrianna/. Verkkokauppaan tulee aluksi 10 – 15 tuotetta sekä ns. vapaa tuote, jolla asiakas voi tilata periaatteessa mitä tahansa Katriannan tuotevalikoimasta. Lisäksi Savonlinnaan on tulossa noutopiste tilatuille tuotteille.

Jarno Andersinin 5 vinkkiä häiden ja juhlien järjestäjälle

  1. Tilaa kaikki ammattilaiselta – pääset helpommalla ja voit keskittyä itse juhliin.
  2. Juhlien aikataulu – Tee juhliisi aikataulu, mutta väljä. Anna juhlien mennä omalla painollaan, niin vieraat viihtyvät ja nauttivat juhlista. Kun ammattilainen suunnittelee juhlasi, hoituu samalla myös aikataulutus, viihtyvyys ja juhlista nauttiminen.
  3. Juhlien ruokalista ja määrät – Menusuunnittelu ammattilaisen kanssa takaa annos- ja raaka-ainemäärissä optimaalisen annoskoon, näin ruoka riittää kaikille ja hävikki vähenee.
  4. Ruoka ja juomat. Jos juhlissa tarjotaan viinejä, on hyvä suunnitella myös juomalista ammattilaisen kanssa. Näin saadaan ruokien ja juomien parhaat puolet esille ja menukokonaisuudesta yhteensopiva.
  5. Muista myös ruokarajoitukset ja alkoholittomat juomavaihtoehdot.

Jutun kuvat Lounaskahvila Katrianna, Sirpa Mikkonen ja Päivi Auvinen

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Lappeenranta

Illallinen Saimaan yllä

Meillä oli eilen ilo päästä testaamaan Lappeenranta Span uutta Illallinen Saimaan yllä -konseptia. Hotellin ylimmässä kerroksessa sijaitseva, melko huikeilla näkymillä varustettu lasitettu terassi…

Näytä lisää
Sulkava

Kesäinen piknikretki Sulkavalle

Ihana lämmin tuulenhenkäys osuu laiturille, kun levitämme eriväriset filttimme vierekkäin Telakanavan pohjoispuolen laiturille. Aurinko paistaa korkealta ja laineet liplattavat mukavasti vasten laituria ja…

Näytä lisää
Savonlinna

Hopeakorukurssi – inspiroidu Saimaan upeasta luonnosta

Saimaan upea luonto on mahtava inspiraation lähde. Jo pelkästään pieni lenkki metsässä saa usein aikaan mitä moninaisempia ajatuksia ja ideoita. Saimaan välkkyvistä vesistä…

Näytä lisää
Savonlinna

Ripaus luksusta kansallismaisemassa

Yksi Savonlinnan seudun viehättävimmistä majoituskohteista on Punkaharjulla, Kruunupuiston yhteydessä sijaitseva Huvila Urhola. Urhola on nostalginen, jugend- tyyliä edustava huvila, jossa yhdistyvät yksityisyys ja…

Näytä lisää
Kesälahti

Rantakalalla Ruokkeen lomakylässä

Olen usein todennut, että yksinkertaiset asiat ovat juuri niitä parhaita. Ja mikäpä voisi olla Puruveden rannalla parempaa kuin kunnon konstailematon, hyvistä raaka-aineista valmistettu…

Näytä lisää
Puumala

Jännittäviä hetkiä Sahanlahden pakopelihuoneessa

Seisomme jännittyneinä Sahalanlahden museon tiloissa ja kuuntelemme tarkalla korvalla opastusta tulevaa seikkailua varten. Yhtäkkiä puhelin soi. Tuijotan puhelinta ihmeissäni, mutta pakkohan siihen on…

Näytä lisää