Väriä, muotoa ja persoonallista tyyliä Juvan Optiikasta

Julkaistu -

Väriä, muotoja ja persoonallista tyyliä uusiin silmälaseihin – tätä kaikkea löytyy Juvan Optiikasta. Juvan Optiikan Savonlinnan, Juvan ja Rantasalmen myymälöissä on nyt runsaasti kevään ja kesän toinen toistaan kauniimpia silmälasi- ja aurinkolasikehyksiä persoonallista tyyliä etsiville asiakkaille.

Kehyksissä on nyt paljon kauniita värejä.
Aina tyylikäs Rouva Linssi eli yrittäjä, kehysasiantuntija Merja Mennander.

Kuljen usein aamuisin Juvan Optiikan Savonlinnan myymälän ohi ihaillen näyteikkunassa esillä olevia yksilöllisiä ja tyylikkäitä kehyksiä. Mitenhän on, löytyisiköhän täältä minullekin tyylikkäät silmälasit?

Naisten ilta

Kun omien lasien ja kehysten uusiminen on juuri nyt ajankohtaista, oli mukava saada kutsu tulla tutustumaan yhdessä ystävättärieni kanssa ajankohtaiseen kehysmuotiin.

Juvan Optiikan ihanat ja asiantuntevat naiset vasemmalta Tanja Skytte, Merja Mennander ja Linda Falk.

Rouva Linssin Team eli Juvan Optiikan ihanan iloiset ja ammattitaitoiset naiset Merja Mennander sekä tyttäret Tanja Skytte ja Linda Falk kertoivat, että kehykset ovat suurentuneet, muotoihin on tullut pyöreyttä, nousevaa linjaa sekä timantin muotoja. Väreissä on nyt paljon vaihtoehtoja.

Laadukkaat silmälasit

Juvan Optiikka on valinnut kattavaan ja ajantasalla olevaan mallistoonsa yksilöllisiä silmälasikehyksiä. Tarjolla on luonnollisesti viimeisimmät kehysluomukset. Mallistoon kuuluu myös pienten valmistajien käsintehtyjä erikoisuuksia. Erikoisuuksien lisäksi tarjolla on edullisia ja laadukkaita silmälaseja.

Anjalla ja Ullalla on sama kehys eri väreissä.
Sopii upeasti Anjalle.

Laatulinssit ja tarkka työnjälki

Merja Mennanderin mukaan lasien materiaalien laatu ja kestävyys ovat tärkeitä valintakriteereitä. Linssien korkea optinen laatu on Juvan Optiikalle tärkeää, ja siksi he ovat valinneet asiakkaidensa käyttöön HOYA -laatulinssit, joiden käyttömukavuus on huippuluokkaa. Näillä linsseillä näkee hyvin kaikille etäisyyksille ja kaikkiin suuntiin.

Nämä kauniit kehykset sopisivat vaikka juhlavaan iltaan.

Juvan Optiikka valmistaa ja viimeistelee itse asiakkaiden silmälasit omassa hiomossaan ja asentaa ne kehyksiin ja tekee sovitukset paikan päällä. Näin  asiakas saa onnistuneet, tarkat ja hänelle sopivat lasit jopa päivässä jos on oikein kiire.

Juvan Optiikka ja viisaat teesit

Samalla kun me naiset sovittelimme runsain määrin ihania kehyksiä, keskustelimme siitä mikä silmälasien valinnassa on tärkeintä. Juvan Optiikan kehysasiantuntijat Tanja Skytte ja Merja Mennander sekä optometristi Linda Falk kertoivat kuinka heillä suhtaudutaan asiaan viiden viisaan teesin kautta.

Ullan kehyksissä on pehmeä kaunis väri sekä täydellisesti kulmiin sopiva muoto.
Juvan Optiikasta löydät myös laadukkaita asusteita täydentämään tyyliäsi. Ullalla on juhlava pitsikoristeinen kehys, hiuskoriste sekä Sauson nahkakäsineet.

Ensimmäinen teesi on mukavuus. Mukavat lasit vain tuntuvat mukavilta ja kulkevat mukanasi huomaamatta. Laadukkaat linssit ja tarkka työnjälki takaavat, että näet hyvin lähelle ja kauas kaikissa tilanteissa.

Kehyksissä on nyt myös paljon punaisen sävyjä.

Toisena on tyyli. Silmälasit, jotka korostavat omaa persoonaasi, ovat osa ulkonäköäsi, pukeutumistasi ja tyyliäsi, oletpa sitten tyyliltäsi klassinen tai sporttinen. Ei siis ole yhdentekevää millaiset kehykset itsellesi valitset.

Kehyksien sovittaminen on hauskaa puuhaa, tässä Tanja ja Isolde tutkimassa vaihtoehtoja.
Tässä taitaa olla minulle uudet upeat kehykset.

Kolmas teesi on laatu. Laadulla on tekijänsä sanotaan. Juvan Optiikka tuntee laatutuotteet, sekä kehyksissä että linsseissä, ja niiden valmistajat.

Neljäs teesi on osaaminen. Juvan Optiikka on toiminut jo vuodesta 1979. Ammattitaitoiset optikot ja osaavat silmälääkärit sekä kehysasiantuntijat palvelevat Savonlinnassa, Juvalla ja Rantasalmella.

Tässä yhdet illan kauneimmista kehyksistä, ja ne sopivat niin loistavasti Isoldelle.

Viides viisas teesi on hinta. Silmälaseja ostettaessahan ei osteta hintaa vaan hyvää näkemistä. Juvan Optiikassa tarjotaan asiakkaille kokonaisvaltaisesti heidän kukkarolleen sopivia ratkaisuja.

Täydelliset aurinkolasit kaupungille. Aurinkolaseista kirjoitan keväällä lisää.
Optometristi Linda Falk työssään.
Kiitos Rouva Linssin Team ja Juvan Optiikka.

Ilta oli oikein mukava, ja oli mahtavaa tutustua kaikessa rauhassa asiantuntijoiden kanssa silmä- ja aurinkolaseihin. Kiitos yhteistyöstä Juvan Optiikka.

Päivi A.

 

 

 

 

 

2 kommenttia artikkeliin “Väriä, muotoa ja persoonallista tyyliä Juvan Optiikasta”

  • 21.4.2019 klo 20:31 Ritva Solonen

    Olisi aika käydä näöntarkastuksessa ja tietenkin myös uusia silmälasit. Onko teillä mahdollisuus käydä silmälääkärit tarkastuksessa? Onko teillä milloin stailisti paikalla? Viiveiksi kun hankin lasit teiltä oli tosi mukava ilta ja paljon asiakkaita sovittamassa laseja.

    22.4.2019 klo 12:04 Päivi Auvinen

    Hei Ritva kiva kuulla, että on ollut kiva asiakasilta. Juvan Optiikassahan on omat kehysasiantuntijat Merja ja Tanja aina paikalla joko Juvan, Rantasalmen tai Savonlinnan liikkeellä. Silmälääkäri on myös säännöllisesti tavattavissa kaikissa Juvan Optiikan toimipisteissä. Ota siis yhteyttä suoraan Juvan Optiikkaan puh. 044 065 1395) ja varaa aika silmälääkärin vastaanotolle. Terveisin Päivi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Rantasalmi

KatinUnelmat – muotia kaikenkokoisille naisille

KatinUnelmat on Rantasalmella, Hotel & Spa Resort Järvisydämen uuden Järvikylpylän tiloissa toimiva hyvinvointikokonaisuus. KatinUnelmien yrittäjä Kaarina Kovanen haluaa tarjota ihanaa ja vähän erikoistakin…

Näytä lisää

Porkkanasämpylät

Teen tällä samalla ohjeella välillä leipää ja välillä sämpylöitä. Kumpikin toimii yhtä hyvin. Leipä on uunissa puolisen tuntia, sämpylät hieman vähemmän aikaa. 1…

Näytä lisää
Savonlinna

Höyrylaiva SS Punkaharjun Saimaashopissa on jo ensi kesä

Höyrylaiva SS Punkaharjun Saimaashop -verkkokaupassa on jo nyt myynnissä ensi kesän Savonlinnan ja Punkaharjun maisemaristeilyjen liput sekä Savonlinnan – Punkaharjun väliset reittiliikenteen liput….

Näytä lisää
Savonlinna

Juhannus Savonlinnassa

Juhannuksena suomalaiset siirtyvät perinteisesti rannoille, saunovat ja grillaavat, ihastelevat kokkoa ja pistävät jalalla koreasti. Ja mikäpä voisikaan olla tätä tarkoitusta varten parempi paikka…

Näytä lisää
Savonlinna

Risteilyllä kaupungin ympäri

Mikä voisikaan olla Savonlinnassa varmempi kesän merkki kuin risteilykauden avaus. Risteilylle on päässyt kesäkuun alusta lähtien joka päivä, viisi kertaa päivässä. Me kävimme…

Näytä lisää
Punkaharju

Hei, mennään Punkaharjulle keilaamaan!

Hei, mennään Punkaharjulle keilaamaan! Punkaharjulla on erinomaiset puitteet tämän hienon urheilulajin harrastamiseen. En tosin aiemmin tiennyt ollenkaan, että Punkaharjulla on keilahalli ja ihan hieno…

Näytä lisää