Upean värikäs syysmuoti – tyylikkäitä kehyksiä ja valloittavia takkeja

Julkaistu - ,

Käytiin eilen kuvaamassa Juvan Optiikan uusimpia upeita silmälasien kehyksiä ja Muotitalo Pukin ihanan värikkäitä takkeja ja huiveja. Näissä kuvauksissa on aina se huono puoli, että tulee ihastuttua kuvattaviin tuotteisiin siinä määrin, että niitä on ihan pakko ostaa itselleen. Nytkin tekisi ihan tavattomasti mieli uusia kehyksiä ja pari noista takeista on aivan huippuja omiin silmiin. Saa nähdä pystyykö hillitsemään itsensä.

Alla muutamia otteita kuvauksista. Tutustu värikkäisiin kokonaisuuksiin ja kerro meille mikä kokonaisuus miellyttää eniten juuri sinua. Arvomme kaikkien vastanneiden kesken 50 euron lahjakortin Juvan Optiikkaan ja Muotitalo Pukin huivin, jonka voittaja saa valita alla olevista kuvista. Kommentin voi jättää joko tähän blogin kommenttikenttään tai Facebook-postausten kommenttikenttään. Arvonta suoritetaan sunnuntaina 23.9. Onnea kisaan!

Vaihtoehto 1

syysmuoti

Näissä ranskalaisissa Traxionin kehyksissä on yhdistetty kivasti punaisen ja kuparin sävyjä. Käsinvalmistetut kehykset tulevat perheyrityksestä Jura-vuoriston alueelta ja uutta niissä on myös  kulmikas muotoilu.  Kuvan pitkä takki More & More 179,99 € ja keinoturkiskauluri 29,95 €.

Vaihtoehto 2

syysmuoti

Tässä on Päivin suosikkiyhdistelmä. Ruskeat tanskalaiset Pro Designin kevyet pilottilasit ovat supertrendikkäät ja ne taittuvat hyvin pieneen kasaan. Siis aivan ideaalit naisen pieneenkin käsilaukkuun kauniissa nahkakotelossaan. Näihin laseihin saa myös halutessaan ns. aurinkoklipsit niin halutessaan. Tyylikäs parkatakki Marco O´Polo 344,95 €, takki saatavana myös sinisenä. Marco O´Polon huivi 69,95 €.

Vaihtoehto 3

syysmuoti juvan optiikka muotitalo puki

Upeat Facen ns. kristallimustat kehykset ovat kehyksiltään läpinäkyvät ja näyttävät siksi raikkailta ja kevyiltä. Kaunis Barbara Lebekin villakangastakki 219 € ja keinoturkiskauluri 39,99 €

Vaihtoehto 4

syysmuoti juvan optiikka muotitalo puki

Pialla on kuvassa upeat puiset kehykset, joihin joustosaranat tuovat lisää käyttömukavuutta. Kehysten kaunis ruskea sävy sopii täydellisesti syksyn pukeutumiseen. Juvan Optiikasta löytyy myös nahkapintaiset kehykset. Saint Tropezin lyhyt keinoturkki 119,95 € ja Marco O´Polon huivi 79,95 €.

Vaihtoehto 5

syysmuotia juvan optiikka muotitalo puki

Oikea syksyn piristys on tämä Pian keltainen yhdistelmä. Ruotsalaisen Kunoqvistin täyspyöreitä pilottikehyksiä saa myös muissa väreissä. Part Twon kevytuntuvatakki 129,95 €, saatavana myös viininpunaisena. Marco O´Polon huivi 79,95 €.

Vaihtoehto 6

Traxionin täyspyöreissä kehyksissä on kiva mustapunainen väriyhdistelmä. Inwearin villakangastakki 349,95 € ja Marco O´Polon huivi 79,95 €.

Vaihtoehto 7

syysmuotia juvan optiikka muotitalo Puki

Korallin väri sopii Pialle myös oikein hyvin. Ray-Banin aurinkolaseissa on myös trendikäs kevyt pilottimalli. Mos Moshin takki 249 €.

Vaihtoehto 8

syysmuotia juvan optiikka muotitalo puki

Andyn kevyeltä näyttävissä kristallivihreissä kehyksissä on piristävä kissamainen muoto. Täyspitkä Resetin kevytuntuvatakki 249 € ja Marco O´Polon huivi 44,95 €.

Syksyn trendejä kehyksissä

Linda ja Tanja Juvan Optiikasta kertovat, että tämän hetken kehyksissä on nyt upeita värejä, kultaa ja hopeaa sekä muita metallien värejä sekä säihkyvänä tai mattana. Syksyn kehyksissä on myös vihreän ja sinisen uusia hienoja sävyjä.

Kehysten muodoissa on nyt myös entisaikojen hienostunutta naisellisuutta ja kehysten kontrastit väreissä ja pinnoissa viehättävät monia. Klassisten kehysten juju voikin olla juuri pinnan pitsimäinen kuviointi. Tämän jutun pääkuvassa on panto-kehys uudenlaisella kisamaisella muodollaan, joka sopii täydellisesti syksyn pukutumiseen.

Syksyllä, kun aurinko paistaessaan tulee aika alhaalta, tarvitaan myös aurinkolaseja. Moniin Juvan Optiikan kehysmalleihin saa kätevät aurinkoklipsit. Hyvä vaihtoehto on myös tummenevat laadukkaat linssit, sillä silloin tarvitset vain yhdet kehykset. Aurinkolasien peilipinta on nyt paitsi erittäin tredikästä, myös mukava käyttää, sillä peilipinta estää häikäisyä ja laseilla näkee häiriöttä. Myös peilipintaiset aurinkolasit saa omilla vahvuuksilla, Linda ja Tanja vinkkaavat.

Lisää upeita kehyksiä Juvan Optiikan myymälöissä Savonlinnassa, Juvalla ja Rantasalmella. Valloittavat syystakit Muotitalo Pukista.

88 kommenttia artikkeliin “Upean värikäs syysmuoti – tyylikkäitä kehyksiä ja valloittavia takkeja”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Savonlinna

Tyylikkäänä töihin

Minusta on kiva viettää kotitoimistopäiviä, jolloin voi huoletta tehdä töitä tukka pystyssä ja villasukat jalassa, mutta vähintään yhtä paljon nautin siitä, kun kaupunkitoimistolla…

Näytä lisää
Savonlinna

Ehkä maailman mukavimmat kengät

Pistäpä kerran Otzit jalkaan, ja sen jälkeen et halua enää muuta laittaakaan. Ostin elämäni ensimmäiset Otzit viime kesänä Aalto Storesta, ja heti seuraavana…

Näytä lisää
Savonlinna

Pirun hyvä maalaamaan

Johanna Oras on julkaissut tänä keväänä uuden kirjan ”Pirun hyvä maalaamaan”. Kirja on upea kattaus Johannan tuotantoon vuosilta 2006 – 2015. Samalla se…

Näytä lisää
Savonlinna

Yhteistyöllä menestystä

Savonlinnan ylpeydellä SaPKolla on takanaan huikea alkukausi. Peli kulkee mainiosti ja joukkue komeilee sarjataulukon kärjessä. Kysyttäessä syitä hyvään menestykseen, on vastaus selvä. Kyse…

Näytä lisää
Savonlinna

AlexSandra – asenne alkaa alusvaatteista

Suomalaiset naiset ostavat kuulema 1,8 rintaliivit vuodessa. Eikö kuulosta aika vähältä, kun kuitenkin sanotaan, että pukeutuminen alkaa aina alusvaatteista? Olen itse kuulunut aikaisemmin…

Näytä lisää
Savonlinna

Silmälasikehykset – sporttista vapaa-aikaan ja persoonallista tyyliä töihin

Jollekin sopii ihan minkälaiset silmälasikehykset vaan, kun on kauniit ja sirot kasvonpiirteet. Oli nimittäin tosi hauskaa olla mukana seuraamassa, kun ystäväni sovitteli uusia…

Näytä lisää