Tue paikallista yritystä

Keräsimme listan savonlinnalaista verkkokaupoista, joissa voit shoppailla turvallisesti kotisohvalta käsin. Jos haluat tukea palvelualan yrityksiä, voit ostaa lahjakortin nyt ja käyttää sen kun tilanne palautuu normaaliksi. Huomaathan, että useilla verkkokaupoilla on myös kotiinkuljetus.

Terapiaperhonen

Terapiaperhonen on innovatiivinen ja uudesta innostunut kuntoutusalan yritys Savonlinnassa ja Mikkelissä. Verkkokaupastamme voit ostaa etäkuntoutusta- ja etätyönohjausta, koulutuswebinaareja sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille, yhteiskumppanimme…

Verkkokauppaan

RunoDesign

RunoDesignin verkkokaupasta Savonlinnassa valmistettuja persoonallisia ja laadukkaita laukkuja ja sisustustuotteita. Tervetuloa ostoksille!

Verkkokauppaan

Kukka ja Sidonta Villi-Ruusu

Kauniit kukat ja kukka-asetelmat ilooon ja suruun kotiinkuljettettuna verkkokaupastamme.

Verkkokauppaan

Muotitalo Puki

Verkkokaupasta kauppiaan suosikit miehille ja naisille sekä kotiinkuljetus ja lahjakortit ilahduttamaan työntekijää, ystävää tai liikekumppania. Nyt kaikki tuotteet 30 %:n alennuksessa koodilla KAUSI30.

Verkkokauppaan

Marian sydän korupaja

Koru‐ ja kuvataitelija Maria Terhi Paasirinteen koruja voi ostaa marian.sydan@gmail.com tai 045 209 33 61 tai Facebook-sivujen kautta. Ostokset kulkevat kätevästi kotiovelle postitse.

Facebook-sivu

Viihdelinna

Viihteen ja elektroniikan erikoisliike. Verkkokauppaostokset suoraan kotiovelle. Tilaa lisää pelattavaa ja kuunneltavaa elämään.

Verkkokauppaan

Oravin kyläkauppa

Palveleva lähikauppa Oravin kanavan varrella. Kyläkaupassa on liha-, juusto- ja kalatuotteiden irtomyyntipiste. Valikoimassa panostetaan paikallisuuteen: kalat saadaan paikallisilta kalastajilta, leipävalikoimaan kuuluu Muhosen Iikan…

Lue lisää

Kampaamotarvikkeet.fi

Kampaamotarvikkeet.fi on kivijalka- sekä verkkokauppa Savonlinnan keskustassa. Kattava valikoina hiusalan tarvikkeita, työvälineitä ja laitteita.

Verkkokauppaan

Tietokoneliike.fi

Laadukkaat yrityskäytetyt tietokoneet 12 kuukauden takuulla.

Verkkokauppaan

Cirsium

Hieman erilaiset käsintehdyt korut Kerimäeltä. Frivolite-pitsikorut tai kierrätyspaperista tehdyt paperihelmikorut löydät verkkokaupasta tai piipahda vaikka paikan päällä.

Verkkokauppaan

Hotelli Punkaharju

Hotelli Punkaharjun lahjakortit upeisiin luontoelämyksiin. Yövy tunnelmallisissa metsähuoneissa, osallistu supersuosituille sienikursseille tai yllätä läheisesi lahjakortilla neljän ruokalajin villiruokaillalliselle. Lahjakortit kätevästi myyntipalvelusta.

Lue lisää

KuvaTassu

Laadukkaat koiranruoat, lisäravinteet ja tarvikkeet. Ilmainen toimitus Savonlinnan, Kerimäen ja Punkaharjun taajamiin sekä näiden välille.

Verkkokauppaan

FotoLinda

Tilaa valokuvat ja muut kuvatuotteet helposti kotoa. Nouda liikkeestä tai tilaa kotiin. 20% alennus koodilla: TUEPAIKALLISTA

Verkkokauppaan

Kristalli Sport

Savonlinnan sydämessä sijaitseva kuntokeskus, jonka asiakkaana saat liikunta- ja hyvinvointipalvelut laadukkaasti ja rautaisella ammattitaidolla – hyvää meininkiä unohtamatta. Huomioithan, että jos ostat kuukausikortin…

Verkkokauppaan

Itä-Suomen Pesutiimi

Autopesuja, pesukoodin toimitus tekstiviestinä tai sähköpostitse!

Verkkokauppaan

Harjun lanka

Laadukas ja monipuolinen lankakauppa. Myynnissä mm. Opal, Katia, Schachenmayr.

Verkkokauppaan

Riitmotti

Riitmotti on perinnerakentajan rautakauppa ja kotoilupuoti. Täältä löydät ekologisia, esteettisiä ja perinteisiä materiaaleja ja tarvikkeita kotiisi!

Verkkokauppaan

Putkisalon kartano

Tilaa lammasherkut pääsiäispöytään Putkisalon Kartanosta. Toimitus Savonlinnaan huhtikuun alussa.

Tilauslomake

Saimaashop

Saimaashopin lahjakortilla pääset nauttimaan kesän 2020 ainutlaatuisista elämyksistä kuten höyrylaivaristeilyt, höyryjunamatkat, vesiaktivitteettien vuokrauspalveluista oman aikataulusi mukaisesti. Sähköinen lahjakortti sopii saimaashop verkkokaupan kaikkien palveluiden…

Verkkokauppaan

Uittokalusto

Löydät verkkokaupasta laajan valikoiman metsäalan, metsästyksen, puutarhanhoidon, metsäteollisuuden ja koneyrittäjien tuotteita.

Verkkokauppaan

AmandaB Collection

Tervetuloa monipuolisen sisustamisen verkkokauppaan! Täältä löydät mallistot, joissa luksus kohtaa käytännöllisyyden.

Verkkokauppaan

Kauneuskeskus Ruusunen

Ihania hoitoja ja hyvää oloa Ruususen verkkokaupasta. Osta itsellesi tai hemmottele läheistäsi!

Verkkokauppaan

Activity Maker

Megazone, EscapeRoom ja paljon muita aktiviteetteja!

Verkkokauppaan

Arctic Natural Products

Terveelliset, pakastekuivatut metsämarjat ja helppokäyttöiset jauheet, kuivatut sienet ja yrtit. Varastossa myös vielä pakastemustikkaa ja karpaloa.

Verkkokauppaan

Hotel & Spa Resort Järvisydän

Monipuolinen valikoima lahjakortteja, jotka voi käyttää esim. elämyslomaan, kylpylän sisäänpääsyyn, aktiviteetteihin tai vaikkapa joogatuntiin.

Verkkokauppaan

Olga Maria

Olga Marian verkkokaupasta huolella valittuja sisustus- ja lahjatavaroita kotiin, mökille ja veneeseen. Lisäksi lahjakortit kodin stailaus- ja sisustussuunnittelupalveluun. Alekoodilla KEVÄT10 saat 10 %…

Verkkokauppaan

KOHTEESSA

Tee vastuullinen valinta. Kotimaiset ja ekologiset tuotteet elämäsi pieniin ja suuriin hetkiin!

Verkkokauppaan