Wanhan Apteekin Majatalo – vallan mainio hääpaikka

Julkaistu -

Wanhan Apteekin Majatalo aivan Kerimäen kirkonkylän keskustassa on vallan mainio hääpaikka. Aiemmin kesällä kirjoitinkin jo vallan mainiosta Lounaskahvila Katriannasta. Lounaskahvilan lisäksi Vallan Mainio Kokki Oy ja pitkänlinjan ravintola-alan ammattilainen Jarno Andersin pyörittää yhdessä puolisonsa Sannan kanssa myös pitopalvelua ja majataloa. Katrianna nimittäin laajensi palvelutarjontaansa tänä keväänä avaamalla Wanhan Apteekin Majatalon nk. vanhassa apteekin talossa.

Wanhan Apteekin Majatalo

Wanhan Apteekin Majatalo – talo on rakennettu v. 1911, torni on lisätty myöhemmin paloportaiden suojaksi.

Wanhan Apteekin Majatalossa on viiden majoitushuoneen lisäksi upeat juhlatilat häätilaisuuksien ja muiden juhlien järjestämiseen. Vanha apteekin talo on tyypillinen jugendajan suuri puutalo ja se on rakennettu v. 1911. Alun perin talossa ei ole ollut siinä nykyään olevaa tornia, vaan se on rakennettu myöhemmin paloportaiden suojaksi.

Wanhan Apteekin Majatalo – Sininen ja vihreä sali.

Talon eriväriset salit ovat perinteisesti peräkkäin ja jokaisessa salissa – sekä majoitushuoneissa – on kauniit, täysin kunnostetut Rakkolanjoen kaakeliuunit. Salien kauniit interiöörit luovat  täydelliset puitteet ikimuistoisille juhlille.

Wanhan Apteekin Majatalo on mainio hääpaikka.
.

Romanttinen häätilaisuus vehreässä puutarhassa

Loppukesästä minulla oli tilaisuus päästä seuraamaan nuoren parin hääjuhlaa ja vakuutuin tilojen ja puutarhan toimivuudesta ja soveltuvuudesta isollekin vierasjoukolle. Majatalon salien pöydät oli katettu kauniisti, puutarhaan oli pystytetty juhlateltat ja kaikki tilat oli koristeltu upeasti tulipunaisin ruusuin.

Häät & upeita tulipunaisia ruusuja.

Vihkiminen tapahtui tämän valtavan suuren ja vehreän puun alla. Kaunis ympäristö romanttiselle vihkimiselle.

Vihkikoroke puun alla.

Morsian oli kaunis ja hän saapui turvallisesti isänsä saattelemana hääpaikalle Wanhan Apteekin Majatalon puutarhaan, jossa muu hääväki jo odotti.

Morsian saapuu.
Vihkiminen tapahtui puutarhassa.

Järjestelyt ja puitteet ovat ensiluokkaiset tällaiselle suurelle juhlalle eikä tilaisuuden onnistuminen ole ainakaan puitteista kiinni. Suosittelen lämpimästi. Wanhan Apteekin Majatalo on vallan mainio hääpaikka.

Kohta on valmista.
p8273548web
Onnea hääparille.

Häät suunnitelmissa

Hääpaikka on hyvä varata riittävän ajoissa. Lisäksi on hyvä miettiä häiden teema, sopia ohjelmat sekä tarjoilut. Kun on hyvissä ajoin tekemässä varausta Wanhan Apteekin Majataloon, ovat myös majatalon huoneet hääväen käytössä. Tämä on varsin kätevää, jos vieraina on myös lapsiperheitä. Tästä suoraan Katriannan nettisivuille.

P.S. Kerimäellä on myös maailman suurin puukirkko…

Kerimäen kirkko.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Sulkava

Kesäinen piknikretki Sulkavalle

Ihana lämmin tuulenhenkäys osuu laiturille, kun levitämme eriväriset filttimme vierekkäin Telakanavan pohjoispuolen laiturille. Aurinko paistaa korkealta ja laineet liplattavat mukavasti vasten laituria ja…

Näytä lisää
Juva

Partalan Kuninkaankartano Juvalla

Juvalla sijatsevassa Partalan Kuninkaankartanolla on pitkä historia. Juvan Partala on ollut olemassa jo keskiajalla. Kustaa Vaasa perusti 1550 -luvulla kuninkaankartanoita malli- ja hallintotiloiksi,…

Näytä lisää
Savonlinna

Lähiruokaa ja lämmintä palvelua linnan kupeessa

Minulle paras hetki Savonlinnan alkukesässä on se, kun keskustan lukuisat terassiravintolat avaavat pitkän talven jälkeen ovensa. Tuntuu, että Savonlinna herää henkiin, ja on…

Näytä lisää
Savonlinna

Vastustamatonta Desigualia Muotitalosta

Ollaan lähdössä vajaaksi pariksi viikoksi Japaniin. Tiedän jo valmiiksi, että liikutaan Japanin sisällä paljon ja siksi en missään nimessä halua ottaa isoa laukkua…

Näytä lisää
Savonlinna

Kiireetön joulun odotus lasten kanssa

Ihanaa aikaa tämä joulun odotus. Vietämme tulevan joulun pitkästä aikaa perheen kesken ilman työtä ja kiirettä. Olemme valmistautuneet jouluun omalla tavallamme, vauva-arjen maustamana….

Näytä lisää
Savonlinna

Linnakrouvin elämykset

Käytiin eilen Linnakrouvissa syömässä. Pöytä oli varattu jo hyvän aikaa sitten, sillä tiesin että Jyrki Anttila esiintyisi ruokailun lomassa. Minusta on upeata, että…

Näytä lisää