Joululahjat savonlinnalaisista yrityksistä

Julkaistu -

Paras joululahja Savonlinnalle taitaisi olla se, että me kaikki savonlinnalaiset ostaisimme tänä vuonna joululahjat rakkaasta kotikaupungistamme. Itse aion ainakin toimia näin, ja toki osa lahjoista on jo ostettukin. Yritykset ovat rakentaneet meille näyttävän joulukadun ja puotien ikkunat on somistettu kauniisti. Tässä muutama mukava lahjaidea. Poimi mieleisesi verkkokauppalinkeistä tai käy katsomassa kaupoissa lisää.

Lahjakortilla helposti

Lahjakortti on helppo tapa ilahduttaa läheistä. Näin lahjansaajalle jää ainakin pieni valinnavapaus siitä mistä haluaa nauttia. Hyvinvointilahjakortti kauneuskeskus Ruususeen on takuuvarma lahjavinkki. Oman lahjakorttini käyttäisin hyväksi havaittuun timanttihiontaan tai muuten vain hemmotteluun.

Lounasristeily upeissa maisemissa ilahduttaa varmasti.
Lounasristeily Savonlinnassa

Otukan risteilylahjakortilla varmistat että lahjansaaja muistaa sinut kesälläkin. Risteilylahjakortti sisältää risteilyn lisäksi ruokailun ja lasin kuohuvaa. Luvassa siis mukava elämys Pihlajavedellä. Hotel & Spa Resort Järvisydämen romanttinen lahjakortti sopii rakkaimmille. Lahjakortti sisältää majoituksen Elämyshotellin Suitessa, pullon kuohuvaa ja kotimaisia sydänsuklaita ja kolmen ruokalajin illallisen.

Järvisydän

Kausikortteja ja elämyksiä

Saimaa Holiday Oravin verkkokaupasta saat kätevästi kausikortin luistelureiteille tai joogapassin saunajoogaan. Lahjansaaja kiittää ja kunto nousee. Mainio elämyslahja valokuvauksen ystävälle on Punkaharju Resortin toukokuussa järjestettävä valokuvauskurssi. Kurssilla palkittu savonlinnalainen kuvaaja Pasi Lensu johdattelee osallistujat luontokuvauksen saloihin upeassa Punkaharjun kansallismaisemassa.

retkiluistelu haukivesi

Pehmeitä lahjoja

Ihanan pehmeitä lahjoja saat mm. Aalto Storesta ja Muotitalo Pukista. Omat suosikkini ovat Aalto Storen herkullisen lämpimät Balmuirin huivit, pörröiset Pipolakin Pipot ja Lumi-sarjan laukut. Harva nainen pystyy näitä ihanuuksia vastustamaan. Muotitalosta löydät mm. Gantin ja Hilfigerin tuotteita ja upeita koruja.

Aalto Store Balmuir

Upeita koruja Muotitalo Pukista.
Muotitalo

Herkkua Puruvedeltä

Yksi varmasti mieleinen pieni lahja on Laukkasen muikkusäilykkeet. Oma suosikkini on tuoresavustetut muikut öljyssä, mutta muitakin herkullisia vaihtoehtoja löytyy.  Laukkasen muikkuja voi ostaa esimerkiksi Kerimäen joulumessuilta 12. – 13.12. Tai jos ei ennätä sinne, niin omistajat laittavat mielellään purkkeja tulemaan myös postin kautta. Soitto tai sähköposti Ruokkeen lomakylään riittää.

Ruoke2

Tässä muutamia vinkkejä, lisää ihania lahjavinkkejä löydät kaupoista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Savonlinna

Carlsonilta kaunista kattaukseen

Monessa perheessä mietitään ja valmistellaan kevään ja kesän aikana juhlia ylioppilaalle, opintonsa päättävälle nuorelle tai suunnitellaan muita perhejuhlia. Onnistuneiden juhlien järjestämisessä on paljon…

Näytä lisää
Savonlinna

Höyrylaiva SS Punkaharjun Saimaashopissa on jo ensi kesä

Höyrylaiva SS Punkaharjun Saimaashop -verkkokaupassa on jo nyt myynnissä ensi kesän Savonlinnan ja Punkaharjun maisemaristeilyjen liput sekä Savonlinnan – Punkaharjun väliset reittiliikenteen liput….

Näytä lisää
Savonlinna

Shoppailuparatiisi Savonlinnan keskustassa

Savonlinnan keskustasta löytyy tänä kesänä todellinen shoppailijan paratiisi, sillä Merkkioutlet ja Voglia Pop Up toimivat taas kesän ajan saman katon alla osoitteessa Olavinkatu…

Näytä lisää
Savonlinna

Linja-autoasema – kauppa- ja hyvinvointikeskus Savonlinnan keskustassa

Harvoin tulee ajateltua, että Savonlinnan keskustassa sijaitseva linja-autoasema on aika paljon muutakin kuin vain linja-auton odottelupaikka. Asemalta löytyy nimittäin yllättävänkin paljon erilaisia palveluja….

Näytä lisää
Savonlinna

Herkuttele paikallisella kalalla

Järvien ympäröimän Savonlinnan suosituin raaka-aine lienee muikku. Paistettua muikkua löytyy ainakin kesäaikana lähes jokaisesta ravintolasta. Oma vieno haaveni on, että muikkua opittaisi käyttämään…

Näytä lisää
Savonlinna

Saimaa vaatekaapissa – pukeutumisvinkkejä naisille

Olen vasta hiljattain alkanut ymmärtää, että vaatekaapin rakentamiseen kannattaisi käyttää hieman enemmän aikaa ja ajatusta kuin minulla on tapana. Tällä tarkoitan lähinnä sitä,…

Näytä lisää