Parhaat vinkit alennusmyynteihin

Julkaistu -

Alennusmyynnit ovat nyt kiivaimmillaan, ja on ehdottomasti hyvä aika lähteä liikenteeseen jos haluaa laatutavaraa alennettuun hintaan. Ennen shoppailureissua kannattaa kuitenkin pysähtyä hetkeksi miettimään omaa kulutuskäyttäytymistään. Kannattaako ostaa sitä mitä halvimmalla saa, vain kannattaako keskittyä siihen mitä oikeasti tarvitsee ja saa näin alen aikaan aidosti halvemmalla.

Käväisin tänään Muotitalo Pukissa ja kyselin samalla kauppias Jaanalta, mitä hänen mielestään alennusmyynneistä kannattaa ostaa. Jaana oli vahvasti sillä linjalla, että kannattaa miettiä mitä oikeasti tarvitsee ja käyttää alennusmyynnit hyväkseen ostamalla hyvää laatua. Tässä muutamia hyviä, käytännöllisiä ja laadukkaita alevinkkejä sekä miehille että naisille.

IMG_1600

Kaikki Tommy Hilfiger aletuotteet naisille ja miehille -30 %.

Työmekko ja jakku

Kauniita ja monikäyttöisiä työvaatteita voi löytää nyt todella edullisesti, sillä jakkupukuja ja laadukkaita työasuja myydään 40 %:n alennuksella.

IMG_1635

Muistathan käydä myös iltapukuosastolla jos tiedät että tänä vuonna on tulossa juhlia. Erä upeita iltapukua myydään nyt tasarahalla.

IMG_1695

Viimeistään viime päivien pakkanen on herättänyt ajatuksen uuden talvitakin hankinnasta. Miesten ja naisten kivoja talvitakkeja saa jopa puoleen hintaan. Kannattaa käydä katsastamassa valikoima pikaisesti, sillä parhaat viedään varmasti päältä.

IMG_1653

Gantin takki ja Tommy Hilfigerin strech housut: Laadukkaita ja klassisia merkkituotteita jopa -40 %.

IMG_1672

Muotitalo Pukin valikoima uudistuu koko ajan. Tänä keväänä on tulossa myyntiin uusi merkki ja sen vuoksi Guess ja Sandwich-merkit poistuvat valikoimista. Jos nämä merkit ovat lähellä sydäntä niin nyt kannattaa suunnata askeleensa Muotitaloon, viimeisiä tuotteita myydään jopa 50 %:n alennuksella.

Laatua miehille

Kuuleman mukaan miehet lähtevät aleostoksille vasta sitten kun oikeastaan on liian myöhäistä. Kauppiaan ohje on, että alekaupoilla kannattaa käydä tiheään tahtiin koska alehinnat muuttuvat ostajalle edullisemmaksi koko ajan. Paras tahti olisi käydä joka viikko seuraamassa milloin se oma suosikkituote on sopivan hintainen.

IMG_1611

Laadukkaat ja monelle vartalotyypille sopivat irtotakit kaikki alennettu!

IMG_1615

Mahtava valikoima lämpimiä ulkoilutakkeja miehille jopa -50%. Tarjolla myös isoja kokoja.

IMG_1618

IMG_1648

Nyt on juuri oikea aika hankkia hyvät istuvat farkut sekä asuun sopivat paita ja neule.

IMG_1569

Gant-mallisto on monen miehen suosikki juuri hyvän laatunsa vuoksi, nyt erä neuleita -40%.

IMG_1580

Alennukset ovat parhaimmillaan juuri loppiaisen jälkeen ja ale loppuu tammikuun viimeisellä viikolla. Toivotaan, että teette mukavia alekauppoja ja mahtavia hyödyllisiä löytöjä.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Savonlinna

Uuden vuoden juhliin Muotitalo Pukin kautta

Kuvattiin pari viikkoa sitten Muotitalo Pukin jouluisia juttuja savonlinnalaisen bloggari Tiina H:n kanssa. Poikkeuksellisen mielenkiintoiset kuvaukset tehtiin Tiinan ja hänen avomiehensä Jukan todella…

Näytä lisää
Savonlinna

Vastustamatonta Desigualia Muotitalosta

Ollaan lähdössä vajaaksi pariksi viikoksi Japaniin. Tiedän jo valmiiksi, että liikutaan Japanin sisällä paljon ja siksi en missään nimessä halua ottaa isoa laukkua…

Näytä lisää
Savonlinna

Parhaat äitienpäivälahjat

Äitienpäivä tulossa ja tekisi mieli ilahduttaa äitiä jollain kivalla lahjalla. Mutta miten ilahduttaa äitiä, jolla on jo kaikkea? Kokosimme tähän ihania savonlinnalaisia lahjavinkkejä….

Näytä lisää
Savonlinna

Sisustus Solmu & ihania keväisiä tekstiilejä kotiin

Aivan mahtavaa, että ollaan jo keväässä. Lisääntynyt valo ja ihana auringonpaiste tuovat ainakin minulle lisää energiaa ja tarmoa uusiin asiakasprojekteihin. Myös kotona tekee…

Näytä lisää
Savonlinna

Juhlavat silmälasit Juvan Optiikasta

Juhlavat silmälasit löytyvät Juvan Optiikasta. Talven juhlasesonki on erinomaista aikaa käyttää upeita ja näyttäviä silmälaseja ja tuoda näin oma persoonallinen tyyli esiin, opastavat…

Näytä lisää
Savonlinna

Joululahjaksi vahvoja tunteita

Mitä joululahjaksi  hänelle, jolla on jo kaikkea? Mikä ilahduttaisi erityisesti, mikä jättäisi muistijäljen? Mikä saisi huokaamaan vielä vuosien päästä; muistelemaan hienoa, pysäyttävää, yhdessä…

Näytä lisää