Sadas postaus

Julkaistu -

Tämä on Parasta Savonlinnassa -blogin sadas postaus. Blogi on nähnyt päivänvalon melko tarkkaan kolme kuukautta sitten eli tarinaa on syntynyt aika hyvällä tahdilla. Vaan mikä voisikaan olla hienompaa kuin välittää upean kotikaupungin hienoja tunnelmia lukijoille.

Aalto Storen kuvaukset vesillä, Olavinlinnan kupeessa.
as9

Kolmen kuukauden aikana blogissa on ollut  noin 50 000 käyntiä eli kiinnostusta Savonlinnaa kohtaan riittää. Ja tylsäähän näitä juttuja olisi kirjoitella jos kukaan ei lukisi. Parasta on tietenkin se, että palvelussa mukana olevat yritykset ovat kertoneet, että palvelun kautta on tullut myös lisää asiakkaita ja lisää ostoja. Tämähän kertoo siitä, että lukijoille on pystytty kertomaan juuri heitä kiinnostavista asioista.

Muotitalo Pukin kuvaukset Savonlinna-laivalla.
muotitalo8
Kauneushoitola Adelainin kuvaukset savusaunassa.
Kauniita ja laadukkaita tuotteita

Sataan blogipostaukseen mahtuu melkoinen määrä elämyksiä, tunteita ja innostumista. Ilonaiheita on ollut paljon ja suurin ilo tulee ihanista ihmisistä, kivoista tuotteista ja uusista ideoista. Erityisen iloinen olen siitä, että olen päässyt kuvaamaan ihania tuotteita upeassa kaupunkiympäristössä ja toisaalta myös Saimaa-ympäristössä. Tästä olen haaveillut jo pitkään, ja nyt sen on päässyt toteuttamaan.

Kuvaukset Loikansaaren Lomamökeillä.
Loikansaaren Putiikki Pirjo Hämäläinen

Unohtumattomia kokemuksia on monia. Ehkä parhaiten on jäänyt mieleen kun Loikansaaren Lomamökkien emäntä Pirjo Hämäläinen odotti minua papiljotit päässä ja sanoi, että nyt vähän hassutellaan. Ja niinhän me tytöt hassuteltiin ja otettiin hauskoja kuvia.

Norppasafarilla Linnansaaressa.
norppasafari Oravi

Toinen ikimuistoinen juttu on norppasafari, joka olisi luultavasti jäänyt tekemättä ilman tätä projektia. Kun asustaa Saimaan rannalla niin ei oikein tajua, että norppasafari on ihan oikeasti elämys meille paikallisillekin. Vai oletko joskus nähnyt kahdeksan norppaa parin tunnin aikana?

Saimaa lautasella
Saimaa lautasella

Koska olen kulinaristi ja ruokabloggaja, on mieleen jäänyt myös keväinen vierailu Casinolla. Keittiömestari Petri Lappalainen oli valmistanut yllätykseksi aivan mahtavia maistiaisia kesän ruokalistalta, ja se oli kyllä hieno juttu se.

Kuvaukset Sirkan Leimokahvilassa.
Sirkan Leipomokahvila herkut

Hieno ruokajuttu on myös se, että en aikaisemmin tiennyt Sirkan Leipomokahvilan kondiittorista, joka tekee melkoisia herkkuja käsityönä. Meidän perheen juhlien täytekakut ovat vaihtuneet pieniin käsintehtyihin leivoksiin tämän projektin myötä.  Hyvä esimerkki siitä, että me paikallisetkaan emme aina tiedä mitä aarteita kotikyliltä löytyy.

Työnteon lomassa on hyvä rentoutua.
Hulju

Lämmin kiitos lukijoille ja mukana oleville yrityksille esimmäisestä satasesta. Työ jatkuu kiivaana ja seudun parhaista palveluista raportoidaan tihenevään tahtiin. Kahden viikon sisällä saadaan myös ensimmäiset venäläiset postaukset eetteriin. Pysykää kanavalla 🙂

2 kommenttia artikkeliin “Sadas postaus”

  • 17.7.2017 klo 08:13 Molemmin puolin. Asiakkaana ja palveltava.

    Juuri näin Hyvää tasoa.
    Mukavan rento ja tyylikäs tapa tuoda eri tuotteiden ja palveluiden tarjonta esiin.
    Kiitos Savonlinna ja Itä-Suomi. Sitkeät iloa uhkuvat Yrittäjät joukkoineen

    Kiitos mukavasta kommentista. Kyllä meillä tosiaankin on täällä hienoja yrittäjiä, jotka tekevät sydämellään töitä. Siitä on ilo kertoa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Savonlinna

Veneilemässä Pihlajavedellä

Aurinkoa, ystäviä, hyvää ruokaa ja veneretki sokkeloisessa Pihlajaveden saaristossa. Näistä sitä on kuulkaa hyvä päivä tehty. Sain alkukesästä syntymäpäivälahjaksi veneretken täydellä ylläpidolla, ja…

Näytä lisää
Savonlinna

Ihastuttava Inkeritalo kokouksiin ja juhliin

Kruunupuiston Inkeritalo on kyllä todellinen helmi Savonlinnan seudun kokous- ja juhlapaikkojen joukossa. Ihastuttavasti entisöity Saimaan rannalla sijaitseva hirsitalo vei oman sydämeni saman tien…

Näytä lisää
Sulkava

51. Sulkavan Suursoudut heinäkuussa – tässä muutama treenivinkki

Tapaan sulkavalaisen nuoren metsätalousopiskelijan aurinkoisena toukokuun lauantaina Alanteen Helmen terassilla. Juomme kupit kahvia ja juttelemme souduista. Sulkavan Suursoudut järjestetään tänä vuonna 5. – 8.7.2018….

Näytä lisää
Savonlinna

Mukavaa tekemistä koko perheelle

Usein kuulee sanottavan, että Savonlinnassa ei ole oikein tarjontaa lapsiperheille. Itse asiassa olen ollut itsekkin vähän samaa mieltä ja jopa harmitellut ääneen tarjonnan…

Näytä lisää
Savonlinna

Ensimmäinen blogivuosi takana

Tajusin juuri, että Parasta Savonlinnassa -blogin yksivuotissynttärit ovat jääneet kokonaan juhlimatta. Vuosi tuli nimittäin täyteen 20.3. Olen sitä mieltä, että onnistumisia ja hyviä…

Näytä lisää
Savonlinna

Suuria tunteita Olavinlinnassa

Kun asuu Savonlinnassa ja tekee matkailujuttuja työkseen, on ihan selvää, että oopperasta muodostuu tärkeä osa elämää. Ensimmäinen oopperakokemukseni taisi olla joskus 18-vuotiaana. Muistan…

Näytä lisää